Meghívó a 2018. évi Kiskarácsonyi ünnepségre

Pikkujoulu

Szeretettel meghívjuk egyesületi tagjainkat és barátainkat az Eötvös Károly Megyei Könyvtár (8200 Veszprém, Komakút tér 3.) dr.Nagy László termébe, kiskarácsonyi ünnepségünkre.

Évtizedek óta hagyomány, hogy karácsony előtt összejövünk, egy kellemes beszélgetésre, jókedvű együttlétre. Arra kérünk benneteket, hogy tegyétek szabaddá magatokat az alábbi időpontban!

2018. december 11-én, kedden 16 óra

Mivel a VEMAFI tagja a Veszprémi Turisztikai Egyesületnek, és minden évben más-más egyesületi tag vállalja a karácsony előtti közgyűlés házigazdaságát, ezért idén mi tesszük ezt, és látjuk vendégül az turisztikai egyesület tagjait.

Megtartjuk – de most közösen – a szokásos tombolasorsolást is. A szelvények árát 2018-ban karitatív módon nehéz sorsú anya és gyermekei karácsonyi ajándékára fordítanánk. Ezért kérünk mindenkit, hozzon magával kisebb tombola nyereménytárgyakat, így egymást is meg tudjuk ajándékozni.

A Pikkujoulut ismét piknik alapon rendezzük, édes-sós sütit, pezsgőt, ásványvizet, üdítőt ki-ki lehetősége szerint hozzon magával. Akinek van finn terítője, szalvétája, vagy bármiféle finn dísztárgya kérjük, hozza magával, hogy szépen díszített asztal várja vendégeinket.

Mivel mi vagyunk a vendéglátók, ezért kérünk benneteket, hogy már 15.00 óra körül legyünk a könyvtárban, hogy tudjunk asztalt teríteni, és vendégeinkre készülni!

A részvételt a aszamosi@gov.veszprem.hu email címen szíveskedjetek jelezni! Várunk!!

 

Szamosi Attila sk.
VEMAFI vezetőségi tag

Dr. Szoboszlai András sk.
VEMAFI elnök